Elke woensdag toveren wij
het plein aan de kiosk om
tot een gratis familiefestival

en ge zijt kweetnihoe welkom πŸ˜‰

 
affiches+balder-68.jpg

lokaal, nationaal & internationaal talent

gratis optredens

Geen zomer zonder festivals, geen festivals zonder muziek. πŸŽ΅β˜€οΈ Dus hebben we in Balder een topaffiche voor jullie klaar met lokaal, nationaal en zelfs internationaal talent. Er zakken 4 bands en 2 dj’s af naar onze kiosk om jullie zes weken lang elke woensdag de avond van jullie leven te bezorgen. En dat allemaal gratis. Als dat geen goed nieuws is, dan weten wij het ook niet meer. πŸ˜‰

Felix, meet balder
Balder, meet felix

De enige echte Felix Da Housecat komt naar Berlaar. Samen met Chique & Shomi maakt hij er woensdag 7 augustus één groot feest van. We starten die dag zelfs al vanaf 16u.

Screenshot 2019-06-19 at 23.59.56.png

da housekoks

dorpsrestaurant

Van feesten krijg je honger. En goed feesten is leuker met een volle maag. πŸ” Daarom openen wij elke week ons dorpsrestaurant, met een lokale kok die een menu aanbiedt voor een prijsje. Reserveren kan op voorhand, zo ben je zeker van je plek (en je eten, ahja πŸ˜‰)

tijdens en na de markt

Zomerterras met kinderanimatie πŸŽͺ

U zegt zomer, wij zeggen terraskes. β›± Gedurende zes weken kan je tijdens en na de markt iets komen drinken op ons gezellig zomerterras een hapje eten. 🍰🍹 Omdat mama en papa, oma en opa of babysit van dienst graag ook eens rustig willen knabbelen en babbelen, voorzien wij kinderanimatie voor klein en iets minder klein. Zodat ook zij zich op een leuke manier kunnen amuseren op onze springkastelen, circusinitiatie, verteltent, … 🎭🎨 Feest voor iedereen dus! πŸŽ‰

Screenshot 2019-06-19 at 18.22.19.png

 

waar is da feesje? Hier is da feesje!

in Balder, aan de kiosk

 

In het midden van het centrum van Berlaar, staat de kiosk. Die kiosk is niet alleen het symbool van Balder, wij mogen het ook zes weken lang omtoveren tot ons podium. Het festival is makkelijk te bereiken via verschillende wegen.

Parkeren doe je best op de parking van de Delhaize (Markt 10, 2590 Berlaar) of kom gerust met de fiets. 🚲

 
 

#balderboven πŸ₯³

tag al je foto’s van #balderzomer ook met #balderboven

😍

Screenshot 2019-06-19 at 23.59.05.png