Woensdag 24 JULI

Met Afterworkz en Back 2 Basicz is een feestje nooit veraf en als de mannen van DOUBLE PLEASURE dan ook nog in de buurt zijn, gaat het dak van de kiosk er helemaal af!

Noteer woensdag 24 juli dus in je agenda. Zfilio & Tim-G - ZTDyves en B2B Sound System zijn alvast van de partij, nu jullie nog ;)


22u00 - 23u30

B2B Soundsystem

Door een mix van house, deep, tech en classics, brengt B2B soundsystem de oldschool vibe terug. Ze zijn nooit bang om hun eigen ding te doen en combineren dat met interactie met hun publiek en de nadruk op kwaliteitmuziek en een unieke stijl.


20u30 - 22u00

Double Pleasure

Twee vrienden die de wereld veroveren met hun unieke sound. Ze maken hun eigen versie van een track waardoor ze hun publiek blijven verrassen en stonden al op Tomorrowland Mainstage.


19u30 - 20u30

Dyves

Altijd op zoek naar goede muziek. Hij bouwt zijn set op high quality house, een beetje techno. Hij is nooit bang om van het pad af te wijken om zijn muziek nieuw te houden.


16u00 - 19u30

Zfilio & Tim-G

Ze speelden al op Tomorrowland en Pukkelpop. Zfilio & TIM-G gaan op zoek naar een balans tussen house-muziek, deephouse en classics.09u00 - 16u00

Zomerterras met kinderanimatie

U zegt zomer, wij zeggen terraskes. ⛱ Gedurende zes weken kan je tijdens en na de markt iets komen drinken op ons gezellig zomerterras een hapje eten. 🍰🍹 Omdat mama en papa, oma en opa of babysit van dienst graag ook eens rustig willen knabbelen en babbelen, voorzien wij kinderanimatie voor klein en iets minder klein. Zodat ook zij zich op een leuke manier kunnen amuseren op onze springkastelen, circusinitiatie, verteltent, … 🎭🎨 Feest voor iedereen dus! 🎉