Screenshot 2019-06-11 at 08.13.12.png

Woensdag 7 augustus

BALder Zomer is gedurende de hele zomer een gratis festival. Alleen 7 augustus vragen we inkom en wel met een goede reden 😉 De enige echte Felix Da Housecat komt dan naar Berlaar, samen met Chique & Shomi maakt hij er zonder twijfel één groot feest van. We starten die dag zelfs al vanaf 16u.

VVK De Poemp of ‘t Frituurke : €10 — Online ticket : €15 — Kassa : €20


23u00 - 00u30

Felix da housecat

De excentrieke DJ uit Chicago is een absolute topper, met een enorme staat van dienst. Hij heeft een uitstekende neus voor de hipste electro, house of techno en slaagt erin om in een oogwenk eender welk publiek uit z’n dak te laten gaan.


21u30 - 23u00

SHOMI : dj Licious & Sakso

DJ Licious heeft nog weinig introductie nodig. Hij brengt house muziek over de hele wereld en je kent hem waarschijnlijk wel van Tomorrowland Mainstage. Zijn motto ‘House is where the heart is. Home is where the house is.’ vat hem perfect samen.

De kers op de taart, de ster van het feest. Sakso weet elke avond iets speciaals te geven. Welke DJ er ook speelt, hij past er perfect in elke situatie en geeft net dat tikkeltje extra live touch.


20u00 - 21u30

Chique : Wout & Hanson force

DJ Wout startte in 1995 in de Belgische clubscene en verdiende als resident DJ in Carat en Illusion zijn plaats tussen de beste Belgische DJ’s. In 2005 won hij zelfs de TMF Award van Best National DJ. Hij startte de pop/dance groep Sylver en werd al snel een wereldwijd succes. Ondertussen draait Wout op Tomorrowland, La Rocca, Summerfestival en meer van die grote namen.

Hanson Force is die avond de drummer van dienst.


18u30 - 20u00

SHOMI : Gee & Sakso

DJ Gee is resident DJ in La Rocca sinds 1998. In Ibiza ontdekte hij de smooth, vocal, groovy, latino, funky vibes op de Space Terraza. Een stijl die hij absoluut aan alle Belgische party people wilde laten zien. En dat doet hij nu. Hij speelt in de grootste discotheken ter wereld en dus binnenkort in Balder.

De kers op de taart, de ster van het feest. Sakso weet elke avond iets speciaals te geven. Welke DJ er ook speelt, hij past er perfect in elke situatie en geeft net dat tikkeltje extra live touch.


16u00 - 18u30

Chique : dj Milano

Commerciële dansmuziek, latin-house, club, r&B, retro, 80’s-90’s en zelfs foute party. DJ Milano draait genres zoals geen ander dat kan. “Music is the answer”.09u00 - 16u00

Zomerterras met kinderanimatie

U zegt zomer, wij zeggen terraskes. ⛱ Gedurende zes weken kan je tijdens en na de markt iets komen drinken op ons gezellig zomerterras een hapje eten. 🍰🍹 Omdat mama en papa, oma en opa of babysit van dienst graag ook eens rustig willen knabbelen en babbelen, voorzien wij kinderanimatie voor klein en iets minder klein. Zodat ook zij zich op een leuke manier kunnen amuseren op onze springkastelen, circusinitiatie, verteltent, … 🎭🎨 Feest voor iedereen dus! 🎉